Cautare

13155 de rezultate pentru "accident 11 07 2010 bucuresti" (5.05 secunde)
Raed Arafat, implicat intr-un accident de circulatie pe DN 2 Subsecretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a fost implicat miercuri dimineata, intr-un accident de circulatie produs pe DN 2, in localitatea ialomiteana Cosereni.
Potrivit Cancan.ro, cantaretul Catalin Crisan si sozia sa au suferit rani minore in urma unui accident rutier. ... Va pot spune ca din accident nu au rezultat victime", a precizat Daniel Radu, purtator de cuvant IPJ Prahova.
Proprietarul Peugeotului a precizat pentru GdS ca imediat dupa accident soferul autoturismului Subaru a coborat de la volan si le-a spus agentilor de paza ca este avocat si pleaca, ceea ce a si facut.
Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru. ... "Am fost informat de ginerele meu ca parintii lui, respectiv cuscrii mei, sunt victime in acest accident, respectiv sunt raniti in stare grava in acest accident.
Totodata, daca soferul aflat in stare de ebrietate a produs un accident din care au rezultat pagube materiale, fara ca fapta sa constituie infractiune, va primi o amenda incadrata la clasa a VI-a de sanctiuni (51-120 puncte-amendă) si i se va lua permisul pentru un an.
Jurnalistul Marius Dobrescu, accident violent. BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental.
Tanarul suna la numere alese la intamplare, pretindea ca este procuror sau avocat, si ii spunea interlocutorului ca fiul acestuia a provocat un accident si are nevoie urgent de o suma mare de bani pentru a musamaliza cazul.
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
Tudor Opris a fost membru al Uniunii Scriitorilor din Romania (USR), Filiala Bucuresti - Literatura pentru Copii si Tineret.
Circa 50 de autocare care circula in prezent pe traseele Bucuresti - Constanta - Mangalia si Bucuresti - Ramnicu Valcea ofera in pretul biletului si internet gratuit WiFi, a declarat pentru HotNews.ro Paul Cranja, directorul firmei Bileteria, care gestioneaza sistemul Autogari.ro.
Ministerul Finantelor Publice a transmis Senatului o scrisoare-cadru privind metodologia de elaborare a proiectelor de buget pe 2011, limita inclusa in aceasta fiind de 86.546.000 de lei, cu 4,42% mai putin decat bugetul pe anul 2010, care a fost de 90.546 de lei.
Ministrul interimar al Finantelor, Gheorghe Pogea, a precizat ca proiectul de lege a bugetului pe 2010 va fi trimis in Parlament dupa instalarea noului Guvern si a dat asigurari ca pana la sfarsitul anului statul a facut rost de bani pentru a plati salariile si pensiile.
In prima jumatate a anului 2010, firmele doljene au platit catre bugetul general consolidat al statului cu 84 de milioane de lei mai putin decat in aceeasi perioada a lui 2009.
In prima jumatate a anului 2010, firmele doljene au platit catre bugetul general consolidat al statului cu 84 de milioane de lei mai putin decat in aceeasi perioada a lui 2009.
De la numirea in functie in septembrie 2010 si pana acum, Anca Boagiu a promis de mai multe ori, si chiar si in urma cu o saptamana, ca Autostrada Soarelui va fi gata pana la sfarsitul anului.
Romania a dat UE 4,5 miliarde de euro si a luat inapoi 600 de milioane de euro Boc a taiat salariile la Bucuresti, dar sponsorizeaza economiile Germaniei si Frantei pentru ca nu atrage fondurile europene, Romania a platit drept contributie obligatorie la bugetul Uniunii Europene de la integrare pana in prezent peste 4,5 mld.
La data de 9 octombrie 2010, in jurul orei 13.15, M. FLORINA de 26 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. ... Marius de 25 de ani, din Bucuresti, care circula pe str.
La data de 06 august 2010, in jurul orei 10.30, B. ... Ana de 83 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure, de la dreapta spre stanga pe directia de deplasare a autovehiculului.
Politia Romana, prin Institutul de Prevenire si Psihosociologie si Directia Rutiera, in colaborare cu Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si Colegiul Psihologilor din Romania, a realizat un sondaj de opinie la nivel national asupra atitudinilor sociale privind riscul in trafic.
google-analytics.com